" Always remember to slow down in life ; live, breathe, and learn ; take a look around you whenever you have time and never forget everything and every person that has the least place within your heart. ".

Wednesday, July 6, 2011

-- kesibukan --




hye kawan-kawan..
dah lame tak berblog..
sejak pulang ke kampung halaman lah..
ada aktiviti baru skank ni..haa
tiap-tiap pagi pukul 5.30 da masuk keje..he3
emm tolong mama kat kedai..
tapi pukul 1 dah balik..kedai bukak breakfast je..
tapi....huh sangat penat jugak kot..
malam je pukul 11 tu memang dah sangat ngantuk lah..
tak penah-penah pun tido awal jadi tido awal pulak..
first day kat kedai hari jumaat , perggghhh too many cust0mers..
memang tak menang tangan lah..
next day hari sabtu pun still ramai orang...suke !
sebab sume makanan habis..
hari ahad datang kedai kejap den pukul 9 dah kene jadi driver..
driver sape ?? my tokki n tok lah..
diorang nak pegi kemaman visit orang sakit..
pastu banyak lagi lah tempat dorang nak pegi..
haa hari isnin macam biasa datang kedai sampai tengah hari..
hari selasa pergi kuala terengganu nak cek mata..
haa biaselah mata nih..da lama xcare..
tapi biaselah government hospital..
dah lebih 3 tahun last appointment..
so kene buat refer letter yang baru..g0sh malas btol !
tapi tak leh malas-malas , nanti my KANDA marah plak..
he is very concern to me okey...huh
dats why i sayang dye kemah keming...hehe
humm hari ni hari rabu , macam biase datang kedai..
urghhh penat jugak..
semalam pon tutup kedai pukul 1 pukul 3 baru sampai umah..
banyak urusan kene settle..
pergi bank lah kedai runcit lah kedai kain lah..
huh ok lah for now..
bye-bye !

No comments:

Post a Comment