" Always remember to slow down in life ; live, breathe, and learn ; take a look around you whenever you have time and never forget everything and every person that has the least place within your heart. ".

Wednesday, April 21, 2010

perkara2 yg aku suke tentang kanda !!

berikut adalah perkara2 atau karakter2 yg ada pada knda yg aku suke :

1. senyumannye....haa aku suke sgt ble dye senyum..ble dye senyum muke dye sgt comel n bnd ni la yg wat ak mule2 terpikat kt dye..even ble dye wat ak marah skali pon tp ble dye senyum haa ak pon xjadi lah n marah..haha his smile was so sweet that can make me feel calm..tp yg buat aku xsuke ckit, ckit jela..dye ni suke senyum kat sume org..haa xkire la laki ke pompuan ke sume dye snyum je..sedikit sebyk ak as gf dye mestilah jeles ! tp nak wat mcm mne..itulah daya penarik dye..hehe

2. cube untuk buat ape sahaja yg ak mahu..haa ni lagi satu karakter dye yg mmg sweet sgt2 n pastinye sume gf pon nk ad bf mcm dye...psssstttt jgn curi bf aku sudah..haa banyak lah contoh2 nye...ak ckp nk cadbury, dye pon dtg umah ak bwk cadbury...tapi xpayah cakaplah, dye mmg taw aku suke yg blackforest punye..so mmg yang itulah yg dye bawa..hehe ble aku ckp nk yg gold punye...alaa yg besar 2..yg dlm iklan 2..mhl la jgk bg aku kn..tgk2 dye dtg umah bawa cadbury gold ! btuah bdn ak dpt dye..hehe kalo pegi jln2 pulak, kalo ak ckp ak nk pegi situ, kat situlah dye bawa aku...smpai aku puas ati n xboley ungkit2 lg..hee sweet kn3? walapon dye tgh marah, dye akan cube jugak sedaya upaya dye yang kecik comel 2 untuk tunaikan segala permintaan aku..hehe tp ape yg aku mintak selagi yang dye termampu lah ! takkan aku nk mintak emas berlian pulak kn ? kawen pon x lagi..hehehe

3. sentiasa bermesej ngan aku..inilah satu2 benda yang mmg dye xpernah berubah dr dulu sejak ak kenal dye dan sehinggalah hari ini dah 1 tahun 4 bulan 1 hari kami berkapel..dye bf yg sgt baiklah ! mane2 dye nk pergi, dye mesti bagitau ak dulu..even nk pergi toilet o sudah kua toilet pon dye ckp kt aku...setiap benda yang dye buat, dye pasti akan inform kt aku...so agak setiap mase la kami bermsg..kecuali da malam ble dye dan aku da tido..hehehe dye nak makan dye cakap..da siap makan pon dye bagitaw jugak..nak pegi kelas..da smpai kelas dan sebagainye lah ! haa kesimpulannya semualah ! hehehe

4. sangat sayangkan family...nk kate dye anak manje, manjelah jgk..tapi aku sgt respect lah dye sbb sgt menyanjung dan hormat family dye..tp xdelah sampai xpentingkan aku..haa ape2 sahaja event bersame family, dye kalau boleh nak bawak ak bersame..sweet kn? hehe tapi ak pulak lah yang segan..mule2 la...skank dah tak sangat sebab dah biase..hehe n baru semalam aku lepak ngn umi dan walid nye menunggu dye naek bas untuk bertolak ke shah alam..

banyak lagilah yang aku suke pasal dye..akan bersambung di bahagian dua.he3

♥ u lah kanda !

No comments:

Post a Comment