" Always remember to slow down in life ; live, breathe, and learn ; take a look around you whenever you have time and never forget everything and every person that has the least place within your heart. ".

Friday, June 17, 2011

--mata yang bengkak--




huh..baru sudah edit blog sikit2..
humm xpandai sangat lah...
ni pon semangat turun online kat ofis coz kt bilik lembap sangat tenet nye !
hari ini hari untuk i relax2 je..haha
esok nak stat buat and siapkan keje sume..
tapi bangun pagi tadi oh g0d mate bengkak gle !
sebabnye....
i gadoh ngan my KANDA semalam..hahaha !!
dah lama x begadoh kan..amek dye...
masing-masing xnak mengalah !
i bukan ape..semalam dye cakap kt i " japgi mcg ea ? KANDA ad keje jap "..
ak jawab lah okey...tapi....
sampai petang nak malam dah dye x mcg2 pon i...
tu yang i hangen tuh...dye da taw i ni jenis macam mana..
adlist give la a call ke kan..i paham la..
kalo dye ade btol2 ada keje yang formal tu takpelah...
gaduh2 smpai kul 3.30 pg kot !
last2 its ended up with break up............humm...
eh xlah...mane boleh...last2 masing2 mintak maaf...haa
and pagi tadi, my KANDA call i...oh so sweet...
smalam pon dye da col tp kredit habis pulak..hahaha
iulah cite nye sebab mate i bengkak ;)


emm neway..c0ngratz to my KANDA for his result...
now he is oficially graduate !!
m proud of you my dear KANDA ;)
<3 u lah !

No comments:

Post a Comment